Ghid -> -> - Pagini rezultate: << < 1 2 3 4 > >>
DN15a
DN15a Crainimat (DN17) - Reghin (DN15) DN15A este drumul național secundar ce leagă orașul Reghin de Bistrița. Face legătura între DN16 și DN17.

Drumuri nationale

DN15
DN15 Turda - Târgu Mureş - Reghin - Topliţa - Piatra Neamţ - Bacău DN15 este un drum național din România care leagă orașele Turda și Bacău. El trece prin Târgu Mureș, apoi urmează râul Mureș până la Toplița, trece munții Giurgeu prin pasul Borsec, urmează cursul râului B...

Drumuri nationale

DN14b
DN14b DN14(Copşa Mică)-Teiuş (E81/DN1) DN14B este un drum național din România care leagă Mediașul de Alba Iulia, pornind din DN14 de la Copșa Mică și se termină la Teiuș în DN1.

Drumuri nationale

DN14a
DN14a Mediaş - Iernut (DN15) DN14A este un drum național în România, care leagă Mediașul de Iernut, trecând prin Târnăveni.

Drumuri nationale

DN14
DN14 Sighişoara (DN13) - Mediaş - Sibiu (DN1, DN7) DN14 este un drum național din România, care leagă Sighișoara de Sibiu prin Mediaș și Copșa Mică.

Drumuri nationale

DN13b
DN13b Gheorgheni - Sovata DN13B este un drum național secundar din România, aflat în județul Harghita și care leagă orașul Gheorgheni de localitatea Praid, asigurând, prin DN13A, legătura cu Sovata și Târgu Mureș.

Drumuri nationale

DN13a
DN13a Bălăuşeri - Sovata - Odorheiu Secuiesc - Miercurea Ciuc DN13A este un drum național din România care leagă Târgu Mureș de Sovata, Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc.

Drumuri nationale

DN13
DN13 Braşov - Rupea - Sighişoara - Târgu Mureş DN13 este un drum național din România, care leagă Brașovul de Sighișoara și Târgu Mureș.

Drumuri nationale

DN12c
DN12c Gheorgheni - Bicaz DN12C este un drum național secundar din România, care traversează Carpații Orientali (Munții Giurgeu, Munții Hășmaș și Munții Tarcău) de la Gheorgheni la Bicaz, trecând prin zona turistică Cheile Bicazului.

Drumuri nationale

DN12a
DN12a Miercurea Ciuc - Comăneşti - Oneşti DN12A este un drum național secundar din România, care leagă Miercurea Ciuc de Onești, trecând Carpații Orientali (Munții Ciuc și Munții Tarcău) pe valea Trotușului.

Drumuri nationale

DN12
DN12 Chichiş (DN11) - Sfântu Gheorghe - Miercurea Ciuc - Gheorgheni - Topliţa (DN15) DN12 este un drum național din România care traversează Ținutul Secuiesc pe direcția nord-sud. Pornește de la Toplița, în nord, traversează orașele Gheorgheni, Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe,...

Drumuri nationale

DN11b
DN11b Târgu Secuiesc (E574/DN11) - Cozmeni (DN12) DN11B este un drum național secundar din România, care face legătura între Târgu Secuiesc și localitatea Cozmeni din județul Harghita, unde se leagă de DN12 care face mai departe legătura cu Miercurea Ciuc.

Drumuri nationale

DN11a
DN11a Oneşti - Adjud - Bârlad DN11A este un drum național din România, care leagă orașele Bârlad și Onești. Dincolo de Onești, în continuarea sa, pe valea Trotușului urmează DN12A care duce spre Miercurea Ciuc. Înspre est, dincolo de DN2, drumul continuă până la Bârlad.

Drumuri nationale

DN11
DN11 Braşov - Târgu Secuiesc - Oneşti - Bacău DN11 este un drum național din România, care leagă Brașovul de Bacău, traversând Carpații Orientali (Munții Nemira) prin Pasul Oituz. Drumul trece prin orașele Târgu Secuiesc și Onești.

Drumuri nationale

DN10
DN10 Braşov - Buzău DN10 este un drum național din România, care leagă orașele Buzău și Brașov, traversând Carpații de Curbură prin Pasul Buzău. Drumul național urmează valea râului Buzău, trecând prin orașele Pătârlagele, Nehoiu și Întorsura Buzăului intrând apoi pri...

Drumuri nationale

- Pagini rezultate: << < 1 2 3 4 > >>
Intra in cont

Email:

Parola:

Promovare

Produse curatenie